Zoek
Sluit dit zoekvak.

Erkenning

Iedereen mag elektricien worden, het is een vrij beroep. Ook mag iedereen zich aanmelden bij een brancheorganisatie. Zelfs wanneer je geen opleiding hebt en niet over certificaten beschikt.

Kwaliteitskeurmerken

Gelukkig zijn er wel kwaliteitskeurmerken waardoor u toch kunt kiezen voor een erkend electrotechnisch installateur. De overheid heeft op dat gebied het een en ander ontwikkeld, namelijk InstallQ en VEB. De toetsing hiervan wordt steeds intensiever en steeds strakker geregeld. Zo wordt voor deze toetsing – naast de kennis en kunde – ook het type bedrijf steeds belangrijker, evenals de mensen achter het bedrijf. De inspectie vindt jaarlijks plaats en is streng.

Bij Van Geffen Energie, Electro en Beveiliging zijn we blij met de certificeringen. We laten graag zien dat we aan alle mogelijke standaarden, voorwaarden en vakkennis voldoen. Dat we altijd een veilige installatie opleveren die voldoet aan de geldende normen. U bent als particulier en als bedrijf zelf verantwoordelijk voor uw installatie. Deze moet aan verschillende normen voldoen. Wij zorgen dat u altijd kunt aantonen dat uw installatie in orde is.

U kunt bij ons o.a. terecht voor:

– Ontwerp en advies
– Electrotechniek
– Inbraak- en camerabeveiliging
– Zonne-energie
– Data en Communicatie
– Gebouwautomatisering/Domotica
– Bliksembeveiliging
– Inspecteren en Certificeren