Search
Close this search box.

Projecten

Goede elektra installaties zijn altijd al een cruciaal onderdeel geweest van nieuwbouw en tegenwoordig meer dan ooit. En in de toekomst zullen deze installaties alleen nog maar belangrijker worden.

Steeds vaker wordt bij nieuwbouw afscheid genomen van fossiele brandstoffen. Deze worden vervangen door duurzame oplossingen die gebruik maken van onder andere groene en/of zelf opgewekte stroom. Een feilloos werkende, toekomstgerichte elektrische installatie met voldoende mogelijkheden en capaciteit is daarbij een vereiste.

Dat is voor ons niet nieuw. We hebben ruime ervaring op dit vlak. Bekijk de projecten en lees daar wat we onder andere hebben gerealiseerd. En heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk onze particuliere of zakelijke projecten

VAN IDEE TOT UITWERKING

van Geffen Electrotechniek BV is een professioneel en flexibel installatiebedrijf dat, als het gaat om elektrotechniek, staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Wij zijn een jong en enthousiast team. Doordat we reeds 33 jaar in de Kempen actief zijn, hebben we ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties voor allerlei toepassingen.

Sinds 1985

ONZE DIENSTEN

Basis
Kwalitatief
Ontwerp
en Advies
Inspecteren
Certificeren
Elektrotechniek
Beveiliging
Automatisering
Domotica
Data
Communicatie
Bliksem
begeleiding
Zonne Energie