Zoek
Sluit dit zoekvak.

OVER ONS

Van Geffen Energie, Electro en Beveiliging is een professioneel en flexibel installatiebedrijf dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.


Wij zijn een enthousiast team. En doordat we sinds 1985 in de Kempen actief zijn, hebben we ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van installaties voor allerlei toepassingen. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk en ons doel is kwalitatief goede installaties afleveren.
Om dat te bereiken komen we onze afspraken na, gebruiken A-kwaliteit producten, zijn gekwalificeerd en hebben oog voor detail, daardoor kunnen we voldoen aan de hoge eisen die we onszelf opleggen. Dit is in de regio bekend als de “Van Geffen” manier van werken of plat gezegd “op z’n van Geffens!”

U kunt bij ons o.a. terecht voor:

– Ontwerp en advies
– Electrotechniek
– Inbraak- en camerabeveiliging
– Zonne-energie
– Data en Communicatie
– Gebouwautomatisering/ Domotica
– Bliksembeveiliging
– Inspecteren en certificeren

van Geffen_
Leren & Werken

Wij hebben ruime ervaring in het opleiden en begeleiden van enthousiaste vaklieden op alle niveaus, van monteur tot werkvoorbereider. Onze uitdagende projecten in de directe omgeving sluiten prima aan bij de opleidingen die de regionale opleidingscentra te bieden hebben. We kunnen samen een opleidingstraject uitstippelen om je klaar te stomen voor de functie die je graag zou willen uitvoeren. We zijn een gezellige club met korte lijntjes en communiceren makkelijk zonder poespas. Heb je interesse? Gewoon even bellen of mailen: 0497-513410 | info@vangeffenelectro.nl 

Wij zijn alvast Enthousiast ! 🙂

Informatie Student

Wij werken samen met nagenoeg alle scholen en opleidingscentra in onze regio, o.a.: PIUS X, Were DI, ROC, SUMMA, Sondervick College, etc. We staan altijd open voor enthousiastelingen die een stageplek, BOL stage of BBL werkplek zoeken.

Heb je interesse? Gewoon even bellen met 0497-513410 of mailen naar info@vangeffenelectro.nl.

Leren & Werken

Mogelijkheden voor zij-instromers.

Wij werken samen met nagenoeg alle scholen en opleidingscentra in onze regio, o.a.: PIUS X, Were DI, ROC, SUMMA, Sondervick College, etc. We staan altijd open voor enthousiastelingen die een stageplek, BOL stage of BBL werkplek zoeken. Heb je interesse? Gewoon even bellen of mailen: 0497-513410 | info@vangeffenelectro.nl.

VAN IDEE TOT UITWERKING

ONZE DIENSTEN

Van Geffen Energie, Elektro en beveiliging is een professioneel en flexibel installatiebedrijf dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Basis
Kwalitatief
Ontwerp
en Advies
Inspecteren
Certificeren
Elektrotechniek
Beveiliging
Automatisering
Domotica
Data
Communicatie
Bliksem
begeleiding
Zonne Energie